Fresh news from the Wally’s


Nieuw: Swarm statistieken op SocialWally

Thursday, December 4th, 2014

Vanaf nu is het mogelijk om Swarm statistieken en check-ins te tonen op SocialWally. Swarm is de nieuwste locatie applicatie van Foursquare.

Het is heel gemakkelijk om Swarm aan SocialWally toe te voegen. Voeg een nieuw blok toe en kies voor Swarm, zoek vervolgens de locatie waarvan jij statistieken wilt tonen door een naam en stad aan te geven. Laat SocialWally de locatie zoeken en kies een locatie in de buurt. Hierna is er de keuze om de locatie statistieken of de laatste check-ins weer te geven.

Swarm app

Wat is Swarm?

Eerder dit jaar liet Foursquare al weten dat de toenmalige Foursquare applicatie gesplitst zou gaan worden in twee applicaties: Foursquare als ‘locatie-discovery’ app en Swarm als ‘check-in’ app. Met Swarm is het dus mogelijk in te checken op jouw locatie en te zien waar jouw vrienden zich bevinden. Ook is de nieuwe applicatie voorzien van verschillende gamification aspecten, zo is het per vriendengroep mogelijk om ‘mayor’ te worden van een locatie en kan je door veel plaatsen te bezoeken verschillende stickers ‘unlocken’.

Swarm is te downloaden in de App Store en Google Play Store.

De Swarm plugin voor SocialWally proberen? Test SocialWally nu 30 dagen gratis!

The post Nieuw: Swarm statistieken op SocialWally appeared first on SocialWally.

Source: New feed