Fresh news from the Wally’s


SlideShare op SocialWally

Friday, January 23rd, 2015

Wist je dat het mogelijk is om een SlideShare presentatie toe te voegen aan jouw SocialWally? SlideShare is een platform waar gebruikers onder andere PowerPoint, PDF, Keynote en Word documenten kunnen uploaden. Zo kunnen SlideShare-gebruikers op een gemakkelijke manier hun presentaties delen.

SlideShare kan heel gemakkelijk toegevoegd worden aan jouw SocialWally. Log in op www.startwally.com en klik op ‘edit content’. Voeg vervolgens een nieuw blok toe en kies voor de applicatie SlideShare. Staat er een presentatie op SlideShare die je graag wilt toevoegen? Ga dan naar deze presentatie toe op www.slideshare.net en klik op het tekentje < > dat linksonder in het scherm staat en waarbij de tekst ‘embed this presentation’ verschijnt.

Onder het kopje ‘WordPress Shortcode’ kopieer je vervolgens de cijfers die achter ‘slideshare id =’ staan. Deze cijfers vul je in bij SocialWally achter ‘SlideShare id’.

Let op: je SlideShare presentatie zal in de Preview Mode van je SocialWally niet goed synchroniseren. De presentatie wordt pas goed weergegeven nadat je jouw SocialWally hebt gepubliceerd.

De SlideShare plugin voor SocialWally testen? Probeer SocialWally nu 30 dagen gratis!

Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.27.13

Schermafbeelding 2015-01-21 om 16.40.41

The post SlideShare op SocialWally appeared first on SocialWally.

Source: New feed