Fresh news from the Wally’s


SocialWally: broadcast je social media

Thursday, September 4th, 2014

Eindelijk een plug & play social media wall

Laat de wereld zien wat jouw bedrijf online doet! Betrek je werknemers, bezoekers en klanten in je online activiteiten. SocialWally biedt een unieke oplossing om interactie, communicatie en enthousiasme samen te voegen op een snelle en simpele manier. In vier makkelijke stappen deel je je sociale media netwerken met de offline wereld op één scherm.
Bedrijven zijn constant bezig met het communiceren van interessante updates van hun sociale netwerken. Interactie is de key to success en enthousiasme is hierin een belangrijk middel om dit doel te bereiken. SocialWally maakt dit mogelijk!

Wat is SocialWally?

SocialWally deelt timelines, laat bedrijfsvideo’s zien en maakt slideshows van meer dan 18 sociale netwerken inclusief Facebook, Instagram, Twitter, Yelp en Prezi. Dankzij SocialWally is het mogelijkheid om alle social media te presenteren in je kantoor, winkel, wachtkamer of tijdens evenementen. SocialWally maakt het gemakkelijk om je volgersaantal, likes of andere bijzondere feiten te delen. Het is een effectieve manier om meer betrokkenheid en interactie te creëren met je online en offline doelgroepen. socialwally1

Wat doet SocialWally voor je bedrijf?


Door recente updates te laten zien zorg je ervoor dat je fans gaan deelnemen aan verschillende conversaties. Nieuwe updates worden binnen enkele minuten getoond. Het gebruik van SocialWally is niet alleen informatief; het is ook erg leuk! Ben je net begonnen met het gebruiken van een nieuw sociaal netwerk? WallyLabs, de ontwikkelaar van SocialWally, lanceert regelmatig updates met nieuwe features en sociale netwerken. Je social wall is dus altijd up to date!

Een wereldwijd succes


SocialWally is een wereldwijd succes. Vodafone, Sony, Logicalis, Caterpillar, Four Seasons en Ebay zijn voorbeelden van gebruikers die tevreden zijn met het product. “We zijn begonnen met het gebruiken van SocialWally voor één van onze evenementen maar door het gemak waarmee je een eigen customized SocialWally kan ontwerpen hebben we hem nu ook in ons kantoor” , aldus ING’s online marketeer. “Onze social media van het bedrijf wordt gedeeld met alle werknemers. De content wordt nu gemaakt door het team en er is veel meer interactie.” socialwally2

SocialWally eenvoudig ‘up and running’


SocialWally is cloud-based software. Alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je social wall is een fatsoenlijk scherm en een goede internetverbinding. Het kost slechts een paar minuten om een SocialWally te bouwen en dit gebeurt in vier stappen: Customize, Edit Content, Preview en Publish. De look & feel van de wall is makkelijk aan te passen: kies je eigen kleuren en voeg je logo toe. Voeg vervolgens de sociale netwerken toe waarin je actief bent, bekijk het resultaat en publiceer deze op je scherm. Wil je een sociaal netwerk in de schijnwerpers zetten? Geen probleem, je kunt makkelijk de volgorde van je netwerken binnen de wall aanpassen. SocialWally is beschikbaar in twee varianten, een Single screen (1 scherm) en een Multi screen (1 tot 5 schermen).
Benieuwd geworden naar SocialWally? Check www.socialwally.com om jouw unieke social wall te lanceren en gebruik te maken van hun 30 dagen ‘free trial’ .

The post SocialWally: broadcast je social media appeared first on SocialWally.

Source: New feed